RAKITIĆ I KRSTAJIĆ NA KONCERTU MILE KITIĆA: Bajramović ih podržavao

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Ivan Rakitić i Mladen Krstajić igrali su zajedno u trenutno posrnulom velikanu, Schalke 04, dvije sezone. Od 2007. do 2009. dijelili su svlačionicu u Gelsenkirchenu, a jednom su podijelili i plesni podij na koncertu turbofolk pjevača Mile Kitića.

Hrvatski vezni i srpski obrambeni igrač jednom su prilikom otišli na koncert Mile Kitića koji je imao turneju po Njemačkoj. Tadašnji Schalkeov par odlučio je nakon utakmice sa Stuttgartom te prije nastupa u Ligi prvaka, malo odmoriti i otići u Duisburg na koncert. Krstajić se prisjetio njihovog izleta za Kurir:

“Odlučili smo otići u Duisburg. I tamo se dogodilo što se dogodilo, vidio sam oko dva ujutro da nas je netko fotografirao, da je uperio crvenu lampu prema nama. Rakitić mi kaže da umišljam. A dobro onda, rekao sam.”

Obojica su bili kažnjeni od strane Schalkea.

“Kad sam sutradan bio kod kuće, zvoni mi telefon. Vidim, zove direktor. Odmah sam znao koliko je sati. “Gdje si bio”, pita me. Nas je fotografirao netko od “jugovića” i uzeo od Bilda nekoliko stotina eura.”



Dok je fotograf dobio nekoliko stotina eura, Rakitić i Krstajić su zbog kazne ostali bez premija Lige prvaka, a nisu ni nastupili na utakmici. Incident se dogodio 2007. godine, a zanimljiva anegdota je što su Hrvat i Srbin dobili podršku suigrača. Bosanac Zlatan Bajramović obukao je dresove Krstajića i Rakitića te nakon utakmice otrčao krug po prepunom stadionu u Gelsenkirchenu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI