PRIZNANJE NAKON LOŠE VIJESTI: Sjajna golgeterska forma Vatrenog donijela lijepu nagradu!

screenshot

Andrej Kramarić je u fokusu nakon što se doznalo za njegov pozitivan test na koronavirus, zbog kojeg nije sa suigračima iz njemačkog Hoffenheima nakon povratka s okupljanja hrvatske reprezentacije. Kramarić je završio u obveznoj samoizolaciji, a dok čeka informaciju kad će se moći vratiti treninzima i utakmicama, dočekao je barem jednu lijepu vijest.

Sjajni golgeter Hoffenheima i Vatrenih zaslužio je priznanje za najboljeg igrača rujna u njemačkom prvenstvu. Uz kratki presjek Kramarićevih predstava, evo kako je to izgledalo u tvitu na službenom profilu 1. Bundeslige.

Riječ je o novoj mjesečnoj nagradi za najbolje igrače na njemačkim prvoligaškim terenima, a kako je sezona započela nedavno, hrvatski reprezentativni napadač dobio je čast da upravo on bude prvi dobitnik.

Kramarić je to zaslužio s pet prvenstvenih golova u svoje dvije bundesligaške utakmice u rujnu. Protiv Kölna je zabio triput u Hoffenheimovoj pobjedi s 3:2, a zatim je bio dvostruki strijelac protiv velikog Bayerna u utakmici koju je njegova momčad dobila s 4:1.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI