POHVALA ZA VATRENOG: ‘To pokazuje da može biti zaista poseban!’

Photo: Frank Augstein

Marcelo Brozović bio je jedan od junaka pobjede Intera s 3:2 protiv Borussije Mönchengladbach kojom je klub iz Milana u utorak navečer ostao u igri za nastavak natjecanja u Ligi prvaka. Interu su u Njemačkoj trebala tri boda, a do njih je došao u utakmici punoj uzbuđenja.

Na povratku nakon stanke zbog koronavirusa, Brozović je u punoj minutaži bio asistent za gol Lukakua kojim je Inter došao do 2:1, a tijekom cijelog susreta puno ga se vidjelo na oba kraja terena.

Između ostalog, hrvatski reprezentativac je u završnici utakmice odlično reagirao blokirajući udarac Borussijinog Švicarca Breela Embola dok su domaći tražili izjednačenje na 3:3.

Brozović je za svoj učinak zaslužio pohvalu trenera Antonija Contea, koji je istaknuo da je dao puno iako mu je to bila prva utakmica nakon što je pauzirao.

‘Odradili smo dobar posao kao momčad. Vezni red zna napraviti razliku u utakmici, a ne treba smetnuti s uma da se Brozović tek vratio nakon koronavirusa’, opisao je Interov trener, ističući i ulogu ozljedom načetog Nicola Barelle koji je odigrao cijelu utakmicu unatoč problemima s listom noge.



‘Malo smo i riskirali ostavljajući Barellu u igri. Brozovićevo uklizavanje kojim je zaustavio protivnike u završnici pokazuje da može biti zaista poseban kada je potpuno angažiran. Roberto Gagliardini je pak pouzdan igrač u svakom smislu’, istaknuo je Conte, spominjući koliko je ova pobjeda bitna.

‘Zaslužili smo slaviti, a mogli smo proći i bez ‘čupanja’ u završnici. Dobili smo prvoplasiranu momčad u našoj skupini i ostali smo ‘na životu’. Zahvalan sam igračima, pokazali smo borbeni duh. Kada pokazuju toliku želju da pomažu jedan drugome i budu prava momčad, onda stvaramo probleme našim protivnicima’, zaključio je Interov trener.

Na predstavu koja je razveselila njega i suigrače osvrnuo se i Brozović, koji je svojom objavom na Instagramu pohvalio momčad nakon velike pobjede.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI