PAŠALIĆ IGRAO, LIVERPOOL SE PROŠETAO: Perišić zabio u utakmici večeri, Real ipak slavio!

Utorak je donio vrhunsku večer u trećem kolu Lige prvaka. Bilo je jako efikasno, a najviše smo mogli uživati u velikoj utakmici u Madridu u kojoj je Real došao do pobjede nad Interom iz MilanaIvan Perišić zabio je za goste iz Italije, no na kraju su se ipak veselili domaći.

Real Madrid – Inter Milano 3:2

Real je u skupini B ostvario vrlo vrijednu pobjedu nad samo jednog boda u prva dva kola. Ivan Perišić i Marcelo Brozović bili su u početnom sastavu Intera, Perišić je u susretu u kojem je bio strijelac igrao do 78. minute, dok je Luka Modrić u zahtjevnoj seriji utakmica Kraljevskog kluba krenuo na klupi i ušao je u 78. umjesto Kroosa.

Antonio Conte postavio je Perišića u napad umjesto ozlijeđenog Lukakua, potvrđujući nedavnu najavu da hrvatskog reprezentativca vidi kao potencijalnu opciju u toj ulozi, a to se gostima i isplatilo u drugom poluvremenu.

Inter je u ranoj fazi utakmice imao dvije lijepe šanse, a izdvojila se Barellina greda nakon udarca glavom na Perišićev centaršut. Real je svoje šanse koristio bolje. Karim Benzema je u 25. minuti doveo domaće u vodstvo, a Sergio Ramos je u 33. nakon kornera glavom zabio za 2:0. Ramosu je to bio jubilarni 100. gol za Kraljevski klub, što je sjajan podatak za obrambenog igrača.



Inter se vratio u igru golom Lautara Martineza nakon duge i jako lijepe akcije i prekrasne asistencije Barelle u 35. minuti. U 68. minuti na svoje je došao i Perišić koji je odlično reagirao na Martinezovu asistenciju i vratio je stvari u egal!

Nedugo poslije Modrićevog ulaska i Perišićevog izlaska, Real se vratio u vodstvo zaslugom Rodryga (80′) na asistenciju Juniora Viniciusa. S tih 3:2 je i završilo – na veliko Realovo veselje.

PAŠALIĆ PROTIV LIVERPOOLA

Atalanta – Liverpool 0:5

Atalanta je u skupini D dočekala Liverpool, a protiv neumoljivih gostiju iz Engleske za domaće je igrao i Mario Pašalić. Hrvatski reprezentativac bio je u početnom sastavu momčadi iz Bergama, a zamijenjen je u 63. minuti.

Liverpool je bolje krenuo u utakmicu i poveo je golom Jote u 16. minuti, a isti igrač u 33. donosi gostima 2:0. Nove loše vijesti za Atalantu stižu rano u drugom poluvremenu kada su zabili Salah (47′) i Mane (49′), a Jota je u 54. došao i do svojeg trećeg gola za završnih 5:0.

Midtjylland – Ajax 1:2

U drugoj utakmici skupine D Ajax je slavio u Danskoj, a sve je bilo riješeno rano. Antony je u prvoj minuti zabio za 1:0 za goste na asistenciju Dušana Tadića, a Tadić se u 13. i sam upisao na semafor. Dreyer je u 18. donio Midtjyllandu smanjenje na 2:1, no nakon toga više nije bilo golova.

SKUPINA A:

RB Salzburg – Bayern 2:6

Europski prvaci nastavili su svoju seriju dolaskom do treće pobjede u skupini A. Prvi su se veselili domaći za koje je zabio Berisha (4′), no Bayern je do kraja prvog poluvremena stigao do preokreta golom Lewandowskog iz penala u 21. i autogolom Kristensena u 44. minuti.

Domaća momčad vraća se u egal u 66. minuti, kada je zabio Okugawa, ali Bayern je imao spreman odgovor na ulasku u završnicu utakmice. Jerome Boateng je u 79. zabio za novo vodstvo gostiju, Leroy Sane je u 83. povisio na 4:2, a Lewandowski se u 88. pobrinuo za povećanje na tri gola prednosti. Uvjerljivu pobjedu zapečatio je Hernandez golom u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Skupina C

Porto – Olympique Marseille 3:0

Olympique nastavlja svoju muku u Ligi prvaka u kojoj je pretrpio 12. uzastopni poraz, čime se po negativnom rekordu izjednačio s Anderlechtom. Marega je u četvrtoj minuti doveo Porto u vodstvo, a nedugo potom gosti su promašili i penal. Payet je u 10. minuti poslao loptu preko gola.

Porto je povisio na 2:0 golom Sergija Oliveire iz penala u 28. minuti, a Luis Diaz je u 69. zabio za konačnih 3:0.

Duje Ćaleta-Car odigrao je svih 90 minuta za goste iz Marseillea.

Manchester City – Olympiakos 3:0

U drugoj utakmici skupine C Manchester City je slavio pobjedu nad gostima iz Pireja. Ferran Torres je u 12. minuti zabio za 1:0, a Gabriel Jesus u 81. povisio na 2:0. Joao Cancelo je u 90. postavio završnih 3:0.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI