OVO OBEĆAVA: Sprema li se pobjednička atmosfera protiv svjetskih prvaka?

Dan prije nego će Hrvatska ugostiti Francusku u Ligi nacija, u srijedu s početkom u 20:45 sati na Maksimiru, više nema raspoloživih ulaznica za gledanje susreta sa svjetskim prvacima na tribinama zagrebačkog stadiona.

U prodaju je bilo pušteno 7.000 ulaznica, a sve su već rasprodane.

Podsjetimo, smanjeni kapacitet tribina trenutno je na snazi zbog mjera opreza zbog koronavirusaUEFA je nedavno dopustila povratak domaćih navijača za europske susrete, uključujući i Ligu nacija, ali uz ogradu da se smije popuniti najviše 30 posto kapaciteta stadiona.

Hrvatska i Francuska bi, tako, svoju utakmicu mogli igrati u boljoj atmosferi nego je to bio slučaj u nedjelju kad su Vatreni na Maksimiru ugostili i s 2:1 svladali Švedsku. U toj utakmici navijače je otjeralo loše vrijeme koje nije lako podnijeti na dotrajalom maksimirskom stadionu s brojnim nedostacima za takve uvjete.

Dobra vijest je što je za srijedu prognoza bolja. U Zagrebu bi moglo proći bez kiše, a trebalo bi biti i toplije nego u nedjelju, što obećava da će atmosfera biti bolja. Hrvatskoj bi puno značila u potrazi za pobjedom protiv reprezentacije koju Vatreni još nisu svladali.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI