OVO BI MOGLO ODJEKNUTI U SPLITU: Hajduk u svoje redove vraća bivšeg igrača?

Iako je ovih dana u žiži događanja jedan drugi Bradarić, Domagoj koji je oduševio na svom debiju za Vatrene, opet se pokrenula i priča da je njegov brat stariji brat Filip, trenutno igrač talijanska prvoligaša Caglijarija u koji se vratio s posudbe u iz Celte Vigo u igri za novu posudbu.

Naime, Bradarić još nije upisao ni minute kod novog trenera Di Francesca, kojem Bradarić očito nije u prvom planu. Stoga se zakotrljala priča kako je njegov matični Hajduk ponovno zainteresiran da ga dovede u svoje redove. Bradarić je kao što je poznato već bio na posudbi u Hajduku pa je kasnije zavšio u Celti.

Kad je prvi put odlazio iz Hajduka prodan je u Rijeku što je izazvalo poprilično bure među navijačima da bi sjajnim igrama na Kvarneru dogurao i do repreznetacije. Njegova trenutna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 3, 2 milijuna eura.

Hajduku bi ne sumnjamo opet bio veliko, u HNL je još devet dana do kraja prijelaznog roka i zasigurno će Hajduk pokušati realizirati transfer i  još jednom vratiti svog bivšeg igrača u svoje redove za nastavak sezone.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI