OVO BI MOGLO IZAZVATI VULKAN NEZADOVOLJSTVA: Suigrači Messiju okrenuli leđa! Posebno će odjeknuti jedno ime

Španjolski nogometni velikan Barcelona produžila je ugovor s njemačkim reprezentativnim vratarom Marc-Andreom ter Stegnom do ljeta 2025. godine, a u ugovor je upisana otkupna klauzula od 500 milijuna eura.

Ter Stegen, koji je trenutačno na prisilnom odmoru zbog ozljede koljena, član je Barcelone od ljeta 2014. godine.

Osim Ter Stegena, Barcelona je produžila ugovore s još trojicom svojih igrača, kapetanom Gerardom Piqueom, nizozemskim veznjakom Frenkieom de Jongom i francuskim braničem Clementom Lengletom. Pique i De Jong su produžili vjernost Barceloni do ljeta 2024., a Lenglet do ljeta 2026. Otkupna cijena za Piquea je 500 milijuna eura, za De Jonga 400, a za Lengleta 300.

Nova je to činenjica nakon što su se prije nekoliko dana nezadovoljni igrači Barcelone (među njima Lionel Messi, Sergio Busquets, ali i Pique koji je u međuvremenu promjenio odluku) pobunili i poslali Burofax upravi kluba u kojem stoji da zahtjev kluba za smanjenje plaća nije nimalo opravdan. Veliki Messijev prijatelje Pique očito ga je iznevjerio i popustio zahtjevu uprave. Koa što se vidi to pismo nisu poslala i i preostala trojica koja su potpisali nove ugovore.

Možete zasigurno zamisliti nevjericu i šok na licu Messija kad je saznao za ovu izdaju. Da, lako za Ter Stegena, Lengleta i De Jonga, ali izdao ga je Gerard Pique, jedan od malobrojnih preostalih mu ‘prijatelja’ u svlačionici Barce, suigrač s kojim već 14 godina dijeli svlačionicu. Doslovno preko noći Pique je promijenio mišljenje i izdao Messija, a to će dovesti do toga da će odnosi između igrača u svlačionici Barce postati još lošiji… Nema mira na planetu Barca i nakon sinoćnje velike pobjede a uoči el classica koji se igra u subotu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI