NOVI DEBAKL WBA: Slavenu nikako da krene i opet je našao krivca! Ovo se Englezima neće svidjeti

wikimedia commons

WBA je grozno ušao u novu sezonu. Upisao je dva visoka poraza na startu sezone, a sinoć je ispao i šesnaestini finala engleskog Liga kupa (Carabao kup), nakon što su na svom terenu poraženi od drugoligaša Brentforda sa 3-2 u raspucavanju udaraca s bijele točke.

Naš stručnjak na klupi Albiona opet nije našao formulu za Brentford, a Slaven je pokušao objasniti što se dogodilo u novom gorkom porazu i ispadanju njegove momčadi.

‘Vrlo sam razočaran rezultatom, ali sam jako ponosan i zadovoljan nastupima cijele momčadi i posebno nekolicine igrača. Sretan sam zbog načina na koji smo igrali, posebno u drugom poluvremenu, kada smo dominirali i stvarali šanse. Osvajali smo druge lopte i bili opasni. Dva puta smo vodili i nijednom nismo bili u situaciji da se mučimo sačuvati to vodstvo. Također smo bili blizu trećeg gola’, rekao je Bilić.

Opet su kao i u mnogo slučajeva dosad presudili udarci s bijele točke. Bilić je to objasnio riječima:’ Penali su lutrija i mi smo nažalost promašili jedan’ .

Slaven je opet kao i za vikend protiv  Evertona zagrmio na sudce i jendu po njemu spornu odluku. ‘Drugi izjednačujući gol primili smo iz penala za koji mislim da nije postojao’ kaže Bilić pa će i ova nejgova izjava opet doćizasigurno pod udar.



Bilić je pod istragom engleskog FA-a zbog verbalnog napada na suca Mikea Deana u prošlom kolu Premiershipa u porazu njegova WBA kod Evertona 5:2 i prijete mu teške sankcije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI