NISU IH NIMALO ŠTEDJELI, OSULI ŽESTOKU PABLJU: Uz lošu igru glavnog krivca pronašli u njemu

Nizozemski mediji nisu nimalo štedjeli igrače Feyenoorda nakon jučerašnje utakmice protiv Dinama koju su Plavi riješili u svoju korist 2:0 i tako ponovo osigurali Europsko proljeće.

Tako je De Telegraaf nizozemsku momčad počastio s naslovom “Mlitavi Feyenoord pao protiv Dinama iz Zagreba.”

Nizozemci svojim igračima spočitavaju nemoć i loš nogomet koji su pružili tijekom 90 minuta ali kako ove godine plavi igraju u Europi osjećaja smo kako niti malo bolje momčadi od Feyenoorda ne bi uspjele puno protiv Dinamove granitne obrane.

“Dinamo Zagreb pokazao je da je snažniji, slavio s 2:0 i osvojio prvo mjesto u skupini bez primljenog gola.”, napisali su o utakmici kolege iz Voetbalzonea, odavši priznanje obrambenoj moći kluba iz Zagreba.

Dosta nizozemskih medija ističe kako je na izvedbu njihove momčadi utjecala i odluka Dicka Advocaata, koji je prije samo par dana rekao da na kraju sezone napušta klub. Tako pod spoznajom kako su ostali bez trenera igrači Feyenoorda nisu pružili odgovarajuću partiju koja bi im osigurala prolaz skupine još od 2015. godine.



“Bit će užasno teško za Feyenoord izboriti šesnaestinu finala Europske lige gdje je zadnji put bio 2015. godine. Ključna utakmica je ona protiv Wolfsbergera koja se igra sljedeći četvrtak.”, napominju iz De Telegraafa.

Feyenoordu u toj utakmici igra samo pobjeda dok je Austrijancima koji su ih već savladali dovoljan i remi za prolaz skupine.

“Izraubani Feyenoord mora pobijediti u ‘finalu’ nakon što je izgubio od zagrebačkog Dinama.”, napisao je Algemeen Dagblad.

I dok su se modri trijumfalno vratili u Zagreb ponovno prešavši Rubikon za Nizozemce ostaje njihovo, kako su napisali “finale”, da probaju osigurati kartu za proljetni dio Europa lige protiv Wolfsbergera.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI