MODRIĆ I SUIGRAČI U TEŠKOJ SEZONI: Evo što klub planira dok se čekaju navijači!

screenshot

Real Madrid u prvim mjesecima nove sezone doživljava puno turbulencija na terenu, a stanje je slično i u klupskoj blagajni. Luka Modrić i njegovi suigrači tražit će pobjede i trofeje, od Reala se to uvijek očekuje, no čini se da će do svojih ciljeva morati doći u sastavu u kojem su trenutno – bez pojačanja koja bi im mogla pomoći kako sezona ide dalje.

Kako piše Marca, Real ne planira dovođenje novih igrača koji bi osnažili momčad u zimskom prijelaznom roku, osim u slučaju prodaje igrača koji igraju manje, poput Srbina Luke Jovića i Mariana iz Dominikanske Republike. Razlog je kriza uslijed koronavirusa koji se odrazio na čitavu europsku ekonomiju, a pate i europski klupski velikani među kojima su i Bijeli iz Madrida.

Marca je objavila procjenu koja govori da će Realov proračun zbog krize biti na gubitku od 200 milijuna eura. Taj minus zahtijeva racionalno ponašanje kluba u razdoblju dok prihodi pate i dok nema navijača koji su u sretnijim vremenima redovito punili tribine Santiago Bernabeua, gdje Real trenutno ne igra domaće utakmice, a tako će i ostati dok se navijači ne vrate.

Real će i dalje biti domaćin na manjem stadionu Alfreda Di Stefana, a ondje će tražiti pobjede u sastavu od kojeg vodstvo kluba očekuje puno. Marca u svojoj analizi dodaje da u klubu imaju puno povjerenje u momčad i trenera Zinedinea Zidanea, a otvori li se prilika da im se ipak pomogne ponekim pojačanjem, klub će tu šansu i iskoristiti.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI