LUDILO OD VIŠE OD 100 MILIJUNA EURA: Svim silama želi ostanak, evo kako to kani ostvariti!

Nakon što je prošle sezone osvajanjem Championshipa osigurao ulazak u Premiership na klupi LeedsaMarcelo Bielsa doveo je novo pojačanje za nastavak sezone u najjačem rangu engleskog klupskog nogometa. Argentinski trener poznat po nadimku El Loco zaključio je svoj ludi prijelazni rok dovođenjem Brazilca Raphinhe, dosadašnjeg člana francuskog Rennesa.

Novo pojačanje Bielsine momčadi je 23-godišnjak koji se najbolje snalazi na desnom krilu. Leeds je za njegovo dovođenje platio 17 milijuna eura i vezao ga je ugovorom koji traje do 2024.

Prije Rennesa, Raphinha je proveo tri godine u Portugalu igrajući za Vitoriju Guimaraes i Sporting Lisabon. Profesionalnu karijeru započeo je 2015. u Avaiju iz Florianopolisa u rodnom Brazilu.

S novim poslom, Bielsa je u prijelaznom roku doveo ukupno sedmoricu igrača, a za to je potrošio 105 milijuna eura iz klupske blagajne.

Pojačanja bi trebala pomoći da ostanak u Premiershipu bude što lakši. Leeds je na početku sezone postavio temelje sa sedam osvojenih bodova u prva četiri kola.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI