KAKVE VELIKE RIJEČI: Pioli komentirao dolazak Super Marija! Ovo su izgovorili rjetki! Otkrio što o svemu kaže Ibra

Milan i dalje grabi krupnim pobjedničkim koracima naprijed. Od starta prvenstva momčad Stefana Piolija na ispušta prvo mjesto ljestvice na krilima čudesnog i nevjerojatnog Zlatana Ibrahimovića koji je i sinoć s dva pogotka na gostovanju kod Caglijarija Milanu donio nova tri boda i održavanje tri boda na vrhu ljestvice ispred gradskog rivala Intera.

A danas bi novo pojačanje Rossonera trebao postati naš Mario Mandžukić. Milan se želi zadržati na prvom mjestu, i  ovu sjajnu i pobjedničku atmosferu koja trenutno vlada. O svemu je svoje mišljenje nakon slavlja protiv Caglijarija izrekao i trener Pioli kao i što od novog pojačanja zapravo očekuje.

“Ibrahimović je rekao da će ga uzeti pod svoje. Sretan sam, klub je ambiciozan, žele vratiti Milan u vrh nogometa, a Mandžukićev dolazak uklapa se u tu viziju. Trebamo što više igrača, uz sve silne obveze i probleme koje imamo ove sezone. Isto tako kažem igračima da nije važna kvantiteta minuta na terenu već da je važna kvaliteta. Kada mi je klub priopćio da ide po Mandžukića odmah sam rekao da može. Razgovarao sam s njim, veoma je motiviran. On je rođeni pobjednik”, kazao je Pioli.

Otkrio je i što planira s njim i kako ga vidi u momčadi. “Principi igre su nam takvi, pronašli smo balans, igramo s dvojicom u napadu. Jednim u sredini i drugim malo s lijeve strane. Nisam još razgovarao s Mariom oko taktike, ima dosta toga. Neizbježno je da će biti ponešto promjena, ali ne smijemo previše riskirati s forsiranjem igrača. Neke smo forsirali i u periodu od rujna do prosinca ostali smo bez mnogih zbog ozljeda. Sretan sam s odlukama koje je klub donio i vjerujem da će napraviti isto ako se ukaže prilika”, kaže trener Milana o budućoj ulozi Mandžukića u momčadi Milana.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI