JUVENTUS U VELIKIM PROBLEMIMA: Bivšem Vatrenom se to neće svidjeti!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Talijanski velikan Juventus objavio je financijski izvještaj za ovu godinu. Upravni odbor objavio je kako je za sezonu izgubio 71,4 milljuna eura.

Na gubitak je, prema izvještaju koji je objavljen od strane kluba, uveliko utjecala pandemija koronavirusa. Gubitak je za 31,5 milijuna eura veći od onog iz sezone 2018/19.

Zaključeno s krajem srpnja  tekuće godine, Juventus duguje čak 385 milijuna eura i jasno je da se ne nalazi u povoljnoj situaciji. Zbog takve situacije Juve planira dodatna smanjivanja plaća, ali i prodaju nekih igrača kako bi dodatno uštedio novac.

No ono što je za nas važno je da će se u prodajnom izlogu naći i naš Marko Pjaca koji je uz Samira Khediru i Mattiju De Sciglijea prvi na listi za prodaju.

Talijani pišu kako se za našeg veznjaka  raspituje Parma te da su na tu temu već odradili sastanak s predstavnicima Juventusa.



Pjaca se nakon teške ozljede u dresu reprezentacije kad mu je otišlo koljeno više nikad nije vratio u staru formu.

Slijedile se posudbe u Schalke, Fiorentinu i Anderlecht ali na niti jednoj od tih adresa niej uspio vratiti formu i igre koje su i dovele u Juventus za rekordnih 23 milijuna eura iz Dinama.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI