HRVATSKA BEZ PRAVA NA KIKS, IDEMO POPRAVITI GOL RAZLIKU! Evo gdje pratiti Bišćanove izabranike

screenshot

Pred našom mladom U 21 reprezentacijom nalaze se izlučni susreti koji će nam nadajmo se osigurati plasman na Europsko prvenstvo.

Tako danas, uz izravan prijenos na Hrvatskoj nogometnoj televiziji od 18 sati na stadionu u Kranjčevićevoj, naši mladi reprezentativci igrat će se protiv vršnjaka iz San Marina. Osim naše pobjede sve drugo bilo bi ravno čudu jer je omjer golova naših protiv San Marina 0:30.

Hrvatska ima tri pobjede iz šest utakmica, ali odigrala je utakmicu manje od vodeće Češke koja ima 15 bodova, a zadnju utakmicu smo remizirali s vodećim u skupini.

Igor Bišćan koji je opet za kormilom reprezentacije na press konferenciji najavio je daljnji ciklus kvalifikacija.

“Situacija je jednostavna, no nimalo lagana. Ako se želimo plasirati na Europsko prvenstvo, moramo pobijediti sve utakmice do kraja kvalifikacija. I u tom slučaju nažalost ne ovisimo sami o sebi, ali imamo velike šanse da s te četiri pobjede dohvatimo Euro, što nam je cilj i velika želja”, rekao je izbornik.



“Bilo je stvarno specifično i čudno. Nije mi to baš najbolje sjelo jer sam se radovao i očekivao utakmice. Bilo je tako kako je bilo, dečki su sve super odradili, odigrali jednu jako dobru utakmicu protiv Grka i jednu čvrstu i tvrdu utakmicu protiv Čeha. Najvažnije je da smo nakon te dvije utakmice ostali u borbi za plasman na Euro. U te dvije utakmice ciljevi su ostvareni.”, rekao je Bišćan koji je prebolio koronavirus pa nije mogao biti s reprezentacijom u rujnu.

Mladi reprezentativci Ivanušec i Erlić prepuni su optimizma i uvjereni su u snagu naše reprezentacije te jedva čekaju oglede protiv San Marina i Grčke.

“Imamo jako dobre šanse za plasman na Euro, jer znamo da smo bolji od ostalih momčadi. U nekim utakmicama nismo izvukli rezultat koji smo očekivali, ali znamo koliko vrijedimo i uvjereni smo da do kraja  možemo pobijediti sve četiri utakmice.”, ističe Ivanušec i nastavlja, “Vidim po treninzima da smo izuzetno angažirani, svima je drago da smo ponovno na okupu, već smo uhvatili kontinuitet igara u klubovima i u puno smo boljoj formi. Što se preostalih kvalifikacijskih utakmica tiče, znam da ćemo pružiti maksimum, a vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno za plasman na Euro. Još uvijek je, vjerujem, sve na nama.”, koji jednako ozbiljno shvaća utakmice protiv San Marina i Grčke.

“Imali smo jako dobru pripremu utakmice protiv Grčke u Varaždinu, bili smo jako motivirani i takvi moramo biti i u našoj predstojećoj utakmici s Grcima u Patrasu. Ta nam je utakmica jako bitna, uspijemo li donijeti iz Grčke sva tri boda, to će nam biti itekako dobar zamah za posljednje dvije kvalifikacijske utakmice. Sve u svemu, više ne smijemo kiksati, znamo da nije jednostavno igrati u takvim okolnostima, ali nema nikakvog straha. Moramo odigrati najbolje što možemo i sve će biti dobro.”, rekao je Erić te zaključio, “Bez obzira na snagu protivnika, u utakmicu moramo ući maksimalno angažirano. Ne smijemo podcijeniti San Marino, jer to u nogometu često zna biti pogubno. Moramo igrati našu igru i u tom slučaju neće biti nikakvih problema.”, rekao je Erić.

Danas se nadamo kako će San Marino nastaviti tradiciju protiv naše reprezentacije, a onda nas čeka možda i odlučujuća utakmica za plasman na Euro u gostima kod Grčke.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI