HRVAT U SUSJEDSTVU NE SKRIVA ŠTO MISLI: Komentirao je i bivšeg Vatrenog!

Screenshot

Završetak prijelaznog roka razveselio je neke trenere u Europi zbog učinka koji su njihovi klubovi imali na nogometnoj tržnici, ali Ivan Jurić nije u toj skupini sretnih trenera. Prije nego će njegova Verona igrati protiv Genoe u ponedjeljak navečer u četvrtom kolu Serie A, Jurić je pred novinarima istaknuo da su u klubu napravili jako malo u pojačavanju momčadi.

Hrvatski trener čak vjeruje da su ušli u minus.

‘O pojačavanju se može pričati kad se ne proda nikog, a dovede se trojicu ili četvoricu novih igrača. Mi smo jedini klub u Italiji koji je prodao gotovo sve, a uložio je apsolutni minimum koji je potreban za ostanak u Serie A’, rekao je Jurić.

‘To ne znači da nisam zadovoljan jer vjerujem da igrači koje imamo mogu napredovati, ali trebat će i puno rada da se to dogodi’, dodao je Hrvat na klupi Verone.

Među igračima koji su došli, Jurić će u nastavku sezone na raspolaganju imati nekadašnjeg hrvatskog reprezentativnog napadača Nikolu Kalinića, a pred novinarima je otkrio što očekuje od bivšeg Vatrenog koji je stigao iz Atletico Madrida.



‘Krenuli smo po njega tek u zadnja dva-tri dana prijelaznog roka nakon što se nije ostvarilo nekoliko drugih želja za napadačka pojačanja. Otvorila se velika prilika i zahvalan sam Atleticu’, rekao je hrvatski trener.

‘Ako se Kalinić vrati na teren u izdanju u kojem je bio u Fiorentini, imali bismo igrača s puno talenta. Kad je spreman i u pravoj formi može igrati na vrlo visokoj razini’, zaključio je Jurić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI