HAJDUKOV JUNAK U ZAGREBU: ‘Moglo se vidjeti koliko nam je ovo značilo!’

Hajduk je u utorak s gostujućih 2:1 protiv Lokomotive u zaostatku iz devetog kola hrvatskog prvenstva proslavio drugu uzastopnu pobjedu. Uspjeh u Kranjčevićevoj podignuo je raspoloženje u svlačionici Bijelih, a nakon tri boda protiv Slaven Belupa tijekom vikenda i slavlja u Zagrebu, na ‘ulov’ se osvrnuo Mijo Caktaš, koji je s dva gola bio čovjek odluke protiv Lokomotive.

‘Znali smo da će biti teško, ali čestitam momcima na dobroj utakmici i na pobjedi. Vjerovali smo da nakon Belupa možemo ovdje uzeti sva tri boda i na kraju smo to i uspjeli. Svi smo zadovoljni’, rekao je Hajdukov kapetan i dvostruki strijelac u Kranjčevićevoj.

Odluka je pala u 90. minuti kada je Caktaš zabio za 2:1, što je pojačalo slavlje Bijelih na kraju susreta.

Mislim da smo mogli i u prvom poluvremenu riješiti utakmicu da bude malo mirnija, ali možda je ovako bilo i slađe’, opisao je Hajdukov kapetan.

‘Na našoj proslavi moglo se vidjeti da nam je ova pobjeda dosta značila. Nakon loših rezultata trebali smo obradovati naše navijače i mislim da se svi skupa sada možemo radovati nakon ove dvije pobjede u gostima. Trebamo nastaviti dalje raditi i to je to’, nastavio je Caktaš.



S obzirom na to da je derbi protiv Dinama odgođen, Hajduk je dobio više vremena za treniranje uoči utakmice protiv Rijeke na Poljudu koja je na rasporedu za tjedan i pol, 6. prosinca. Caktaš je opisao što će čekati Bijele u tom razdoblju bez nastupa.

‘Mislim da ćemo iskoristiti ovo vrijeme da se još bolje upoznamo s trenerom Primorcem, da pohvatamo sve što želi od nas. Bilo je stvarno kratko vrijeme da je on tu, možemo još puno naučiti i vrijeme ćemo iskoristiti za to’, zaključio je Hajdukov kapetan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI