Gončarenko: Poznajem hrvatski nogomet. Protiv Dinama neće biti lako

Život nas je naučio da ždrijeb ne smatramo sretnim ili nesretnim, bilo je iznenađenja čak i u kvalifikacijama, kazao je Viktor Gončarenko, trener moskovskog CSKA koji će igrati u skupini K Europske lige zajednos Dinamom, Feyenoordom i Wolfsbergom.

“Što se tiče Dinama, ne može biti laka utakmica protiv momčadi koja je započela u Ligi prvaka,” kazao je 43-godišnji bjeloruski stručnjak.

“U CSKA imamo hrvatske igrače i dobro poznajemo hrvatski nogomet,” dodao je Gončarenko.

Osvrnuo se i na ostale suparnike u skupini.

“Nizozemska liga je jaka s puno organiziranih, discipliniranih i brzih igrača. Wolfsberger je fizička i taktički pametna momčad. Bit će uzbudljivo,” naglasio je.Trener Feyenoorda Dick Advocaat istaknuo je za “De Telegraaf” kako je zadovoljan ždrijebom.

“Zadovoljan sam ždrijebom. Moglo je biti teže,” kazao je 73-godišnji Nizozemac.

Advocaat je tijekom karijer dvije godine vodio rusku reprezentaciju (2010-12), a tri godine i Zenit (2006-09) .

“CSKA je za mene poznati suparnik i ne strahujem od gostovanja u Moskvi,” dodao je.

Prokomentirao je i Dinamo.

“Dinamo iz Zagreba vrhunska je momčad u svojoj zemlji, momčad koja uvijek ima puno mladih talenata i dobrih igrača. Samo je austrijski protivnik manje poznat, ali oni su s razlogom i u Europskoj ligi. Sigurno ste nešto postigli da biste tamo stigli,” kazao je dodavši:

“Bit će to uzbudljiva skupina. Može se kotrljati u svim smjerovima. naravno, da očekujem naš prolaz. Inače nema smisla sudjelovati.”

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI