FIFA SE IZBLAMIRALA IZBOROM: Ronaldova reakcija sve govori nakon poraza, a evo zašto je pobijedio Klopp!

twitter

Robert Lewandowski je godinu završio na najbolji mogući način pridruživši momčadskim trofejima i individualni, onaj za najboljeg igrača 2020.

U ceremoniji koja se odvijala preko kamera u ‘kućnim uvjetima’ zbog epidemiološke situacije, neke stvari su posebno zapele za oko.

Ono što je najprimjetnije bilo razočaranje Cristiana Ronalda, koji nije skrivao nezadovoljstvo što nije proglašen najboljim, a i prije samog proglašenje rezignirano je prekrižio ruke što ukazuje da su se dobitnici znali unaprijed.

Poljak je uvjerljivo pomeo konkurenciju sa 52 boda, Ronaldo je dobio 38, a Messi 35.

“Nevjerojatno je osvojiti nagradu ispred Ronalda i Messija,” rekao je Lewandowski.



“Ponosan sam i sretan. Ovo je sjajan dan za mene, a također i za moj klub i kolege,” dodao je poljski napadač.

“Ovo je jedna od najboljih godina u mojoj karijeri. Nevjerojatno je štmo smo ostvarili u 2020. Veoma smo sretni,” naglasio je Lewandowski.

Mnoge je iznenadio izbor Jürgena Kloppa za najboljeg trenera pa je Nijemac također u čuđenju reagirao na proglašenju. Trener Liverpoola je ove godine osvojio engleski naslov, no njegov konkurent Hans Flick uzeo je trostruku krunu s Ligom prvaka.

“Nisam najbolji, ali lijepo je dobiti nagradu”, rekao je iznenađeni Klopp.

Pokazalo se da su obojica imala identični broj bodova (24), a presudilo je glasovanje trenera koji su više bodova dali Kloppu.

Puno nelogičnosti bilo je u izboru najboljeg golmana. Titulu je ponio Manuel Neuer, ali Bayernov igrač nije dobio mjesto u najboljoj momčadi, već je tu na golu smješten Liverpoolov Allison!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI