EVO GDJE MOŽETE GLEDATI REPRIZU FINALA SP-a: Vatreni traže iskupljenje kod Tricolora!

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Večeras nas na St. Denisu očekuje repriza finala SP-a između Francuske i Hrvatske. Hrvatska je u subotu doživjela rezultatski a još više igrački debakl na Dragau protiv Portugala.

Razbijeni smo s 4:1. Iskupljenje ćemo tražiti kod svjetskih prvaka u drugom kolu novog izdanja Lige nacija. Ono što nam kao i u slušaju Portugala ne ide u prilog je tradicija koja je protiv Francuza porazna. U šest ogleda nismo ostvarili niti jednu pobjedu, a posebno bole porazi u finalu SP- 2018 i polufinalu 1998 godine.

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je odradila i posljednji trening uoči utakmice.

Bit će to repriza finala svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, nadamo se ne i rezultatska jer su “Tricolori” dobili moskovski ogled sa 4-2.

Raspoloženje u taborima je posve oprečno. I dok su “Vatreni” uzdrmani porazom i lošom predstavom u Portu, svjetski prvaci s mnogo optimizma dočekuju večerašnji ogled. Iako ni kod njih nije baš najbolja situacija s igračkim kadrom a i sam Deschamps je najavio promjene u sastavu. Kod Francuza sigurno neće biti prve zvijezde Kyliana Mbappea koji je pozitivan na koronavirus objavljeno je sinoć , a Dalić bi pak u vatru mogao gurnuti Perišića i Brozovića nakon što su ogled s Portugala krenuli s klupe a svojim su ulaskom popravili sliku i dojam s te utakmice.



“Vatreni” su do sada tri puta gostovali na Stade de Franceu i pritom upisali dva poraza i remi uz razliku pogodaka 1-5. Dvije utakmice su bile prijateljske (0-3, 0-0), a jedna službena.Već spomenuto polufinale SP-a 1998. koje su domaćini dobili sa 2-1.

Susret između Francuske i Hrvatske igra se od 20.45 sati na stadionu Stade de France . Sudi je Rumunj Ovidiu Haţegan, koji nam je sudio i u porazu u Škotskoj 2013. Televizijski prijenos utakmice Francuska – Hrv

Facebook Comments

Loading...
DIJELI