EVO GDJE GLEDATI DINAMO HAJDUK: Tramezzani je svjestan važnosti utakmice, a Mamić traži domaću pobjedu

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Danas se igra najveći derbi hrvatskog nogometa u kojem se na Maksimiru sastaju Dinamo i Hajduk.

Ovaj derbi će biti prvi novom treneru hajduka Tramezzaniju, koji po vlastitom priznanju odmah čim je sletio u Split bio upoznat s važnošću utakmice protiv Dinama.

Naime kako kaže sam Paolo: “Po važnosti, ovo je top. Vodio sam utakmice kvalifikacija EL i LP, ali znam kolika je važnost ove utakmice. Kad sam prvu noć stigao u Split sjeo sam u taksi i vozač me prepoznao i rekao da je najvažnije pobijediti Dinamo.”, prisjetio se Tramezzani.

Pred 93. vječiti derbi Dinamo ima puno bolju statistiku od “majstora s mora”, te do sada ima 43. pobjede dok je Hajduk bio uspješniji 26. puta, a 23. susreta završila su bez pobjednika.

Zoran Mamić je pred utakmicu izjavio da ga ne zanima trenutačno stanje na tablici pošto je ovo ipak derbi.



“Bez obzira na trenutačno stanje, naše utakmice s Hajdukom su uvijek najveći hrvatski derbiji, a ostali su nam dužnici zbog posljednje pobjede u Maksimiru. Naš je cilj jasan, želimo pobjedu, tako isprati gorak okus od zadnjeg poraza.”, prisjetio se Mamić zadnjeg poraza protiv Hajduka na domaćem terenu.

Tramezzani je u Splitu ostavio Jaira, dok se u redove “Plavih” vraća Majer, a utakmicu možete gledati na Arena Sport 3 od 17 sati i 5 minuta.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI