EFIKASAN ZA HRVATSKU: ‘Nema razloga zašto ne bismo pobijedili Francuze!’

Nikola Vlašić

Nikola Vlašić je prvim golom na utakmici dao svoj doprinos u pobjedi Hrvatske s 2:1 protiv Švedske u UEFA Ligi nacija u nedjelju na Maksimiru. Dan kasnije, bivši hajdukovac i sadašnji jaki adut moskovskog CSKA osvrnuo se na tu utakmicu, ističući da mu je drago što je zabio na stadionu koji je dom Dinama, nekadašnjeg glavnog rivala u prvoligaškim utakmicama.

‘Sanjao sam da ću zabiti gol Dinamu, ali zabio sam ga u dresu reprezentacije’, rekao je Vlašić pred novinarima nakon svoje predstave protiv Šveđana.

Vlašić je u hrvatskom veznom redu imao važnu ulogu prema naprijed, kao nekad Ivan Rakitić, no ne smatra da je njegov nasljednik u momčadi.

‘To što je Ivan napravio za reprezentaciju se teško ponavlja. Sve te godine, utakmice, golovi, želim mu zahvaliti na svemu’, veli Vlašić.

‘Svaki igrač koji dođe u reprezentaciju je poseban na svoj način. Ja želim napraviti svoje ime u reprezentaciji, a ne biti nečiji nasljednik’, dodao je jedan od glavnih motora Vatrenih i CSKA.



U srijedu nas čeka susret s Francuskom, a Vlašić smatra da se svjetskih prvaka ne treba plašiti.

‘Mislim da smo bili bolji od njih u finalu SP-a, pogotovo u Parizu u Ligi nacija, ali smo u završnici prvog poluvremena primili dva gola i na kraju smo izgubili. Možemo se nositi s njima i nema razloga zašto ih ne bismo pobijedili’, zaključio je Vlašić, koji se nada da će protiv Francuza biti bolji uvjeti i za navijače nakon hladnoće i kiše koji su uništili atmosferu protiv Švedske.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI