ĆIRO KOMENTIRAO NOVI SRPSKI NEUSPJEH: Izjave legendarnog hrvatskog trenera odjeknule u susjedstvu!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Sanjali su Srbi skupinu s Hrvatskom na Europskom prvenstvu sljedeće godine, no ni nakon 20 godina neće vidjeti smotru najboljih europskih momčad jer usred Beograda bolja je nakon lutrije penala bila Škotska 5:4 (1:1).

Novi srpski neuspjeh komentirao je legendarni Ćiro Blažević.

“Lijepi moji, pa što vam bi? Razočarali ste… Podbacili… Očekivao sam jednu bolju Srbiju. Nije vas bilo, kao da to nije bila ona momčad koja je razbila Norvešku. Ne znam što vam se dogodilo. Igrali ste daleko ispod svojih mogućnosti”, započeo je Ćiro za Kurir.rs pa nastavio:

“Škoti su pokazali koliko su nezgodna momčad. Srbija ima puno više talenta, ali to niste pokazali na terenu. Iskreno sam mislio, obećavali ste da će Srbija doći na poziciju koja je adekvatna vašoj nadarenosti.”

“I dalje tvrdim da su igrači s našeg i vašeg podneblja najbolji na svijetu. Srbija ima puno igrača koji igraju u velikim klubovima, ali su izgleda olako shvatili meč, kao da je neka za***ancija.”



Ćiro žali što na Euru nećemo gledati dvoboj Hrvatske i Srbije.

“Nadao sam se utakmici Hrvatske i Srbije. Bio bi to praznik nogometa. Privukao bi veliku pažnju europske javnosti. I uvjeren sam da bi to bila dobra utakmica, bez negativnih tenzija. Šteta što se zakazali kad je najpotrebnije.”

Inače, ubrzo su se Ćirine izjave proširile i po drugim srpskim portalima te su itekako odjeknule u susjedstvu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI