BJELICA OTKRIO NEPOZNATI DETALJ PRIJE DERBIJA: ‘Zabranio sam da se o tome govori!’

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Nenad Bjelica bio je zadovoljan nastupom svoje momčadi i pobjedom koju je Osijek ubilježio s 2:0 protiv Dinama u Gradskom vrtu u najzvučnijoj utakmici 12. kola hrvatskog prvenstva.

Osječani su s tri boda u prvoj ligaškoj utakmici nakon stanke zbog reprezentativnih utakmica smanjili zaostatak za zagrebačkim Plavima na ljestvici. Bjeličina momčad sada ima tri boda manje od prvoplasiranog Dinama, a Osijekov trener se u razgovoru za Sportske novosti dotaknuo i manje poznatog detalja uoči velike utakmice za njegovu momčad.

Osječani su prije dolaska Dinama bili u problemima zbog zaraženih koronavirusom u momčadi, no Bjelica je skrivao točan broj igrača s pozitivnim testovima

‘Obznanili smo kako imamo petoricu igrača koji su pozitivni na koronavirus, a ustvari ih je bilo sedam. Dakle, imali smo uvjete za traženje odgode derbija. No, zabranio sam da se o tome govori’, otkrio je Bjelica u razgovoru za SN.

‘Rekao sam igračima da nas ima malo, ali da smo hrabri i jaki. Osjećao sam se moćno, a to sam prenio i na igrače, da možemo pobijediti Dinamo, o odgodi nisam ni pomišljao’, dodao je Osijekov trener.



Nakon velike pobjede, Osječani će gledati dalje, a i sljedeću utakmicu dočekat će bez sedmorice zaraženih. Bjelica je najavio da će se izlazak igrača iz obvezne samoizolacije dogoditi dan nakon susreta s Istrom 1961 u Puli, u nadokadi iz devetog prvenstvenog kola u kojoj će Osijek biti u gostima u srijedu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI