BARCELONA NAŠLA NOVOG KAPITALCA? Messi će biti oduševljen kad čuje o kome se radi!

Barcelona  ove godine ima velikih problema u realizaciji i tek se sad vidi koliki je hendikep što su se riješili Luisa Suareza koji svojom igrom i golovima drži Atletico na vrhu ljestvice Primere. Blaugrana je u potrazi za napadačem kapitalcem koji bi bio dostojna zamjena upravo Suarezu.

Kako navode engleski mediji pronašla ga je u Manchester Cityju Pepa Guardiole. Riječ je o Sergiju Agueru kome na kraju sezone ističe ugovor s Građanima te on već sada može pregovarati s drugim klubovima oko potpisa ugovora. Manchester City mu još uvijek nije ponudio novi ugovor, a sve to ide u prilog Barceloni koja želi dovesti ovog napadača i koji je njihova davna želja.

Ipak, nije samo Barcelona jedina koja je zainteresirana za usluge sjajnog Argentinca. Naime, novi trener PSG-a Mauricio Pochettino ga želi dovesti u redove Parižana kao novu napadačku opciju.

Guardiola se nada da će uspjeti pronaći zajednički jezik s Aguerom te ga uvjeriti u ostanak u klubu. Ipak je Aguero najefikasniji strijelac u povijesti  Manchester Citya i već je postao legenda kluba.

Inače, kako je već pisano i najavljivano, Barcelona je dogovorila prvi transfer za 2021. godinu, javio je Mundo Deportivo. Eric Garcia dolazi iz Manchester Cityja i navodno će potpisati petogodišnji ugovor s Barcelonom.



Mladi stoper će se tako vratiti u klub koji je napustio prije tri godine, sa 16 godina. City je dugo za 19-godišnjaka tražio 10 milijuna eura, ali je na kraju odlučio popustiti i Barcelona, koja ga je za pola godine mogla dovesti besplatno, platit će pet milijuna eura.

Barcelonu također večeras očekuje i utakmica polufinala španjolskog Superkupa protiv Real Sociedada u 21 sat.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI