NIŠTA OD LEBRONA I LAKERSA: Pukla senzacionalna vijest! Bogdanović se vraća na Istok, poznat je njegov novi klub

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović novi je član Detroit Pistonsa, senzacionalno je odjeknula vijest iz američke NBA lige.

Ono o čemu se cijelo ljeto špekuliralo dobilo je svoj epilog iako pomalo iznenađujući. Vijest je potvrdio Adrian Wojnarowski, novinar ESPN-a koji ima najtočnije informacije u NBA ligi.

Detroit Pistoni uzimaju Bogdanovića iz Utah Jazz, a da će u suprotnom pravcu krenuti Kelly Olynyk i Saben Lee. Čeka se samo službena objava od strane klubova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 



Objavu dijeli Adrian Wojnarowski (@wojespn)

Prošle sezone je Bogdanović za Utah Jazz prosječno postizao 18.1 poen po utakmici uz 4.3 skoka i 1.7 asistencija. U tri sezone u ovom klubu na prosjeku je od 18.4 poena. Prije toga je igrao za Brooklyn, Indianu i Washington. Ugovor s Utah Jazzom imao je još godinu dana s godišnjom plaćom od 19.5 milijuna dolara.

Popularnom Babi to će biti ukupno peti NBA klub u karijeri. nakon Brooklyna, Washingtona, Indiane i Utahe odlazi u grad automobila i trostrukih NBA prvaka. Detroit Pistonsi završili su proteklu sezonu na pretposljednjem mjestu Istočne konferencije.

Bolji će svakako biti Bojanov ugovor u kojem će mu zbog razmjene plaća narasti za tri milijuna dolara. U novoj sezoni – zadnjoj godini četverogodišnjeg ugovora – zaradit će 22 milijuna dolara.

Jazzeri su ovo ljeto krenuli u potpunu rekonstrukciju momčadi. Dvije najveće zvijezde momčadi Donovan Mitchell i Ruby Gobert također više nisu dio momčadi. Prošlu sezonu Utah je bila peta momčad Zapada u regularnom dijelu, a u play-offu je ispala s 4:2 od Dallasa.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI