NIŠTA OD DOLASKA NA MAKSIMIR: Matjaž Kek odbio Dinamo!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Posljednjih dana učestalo se pričalo o tome kako dolazak Matjaža Keka na klupu Dinama nakon odlaska Igora Jovičevića gotova stvar.

No, dolazak slovenskog stručnjaka na klupu Modrih dobila je svoj nastavak, doduše negativan rasplet događa za Dinamo.

Naime, Matjaž Kek odlučio je ostati na čelu slovenske reprezentacije i odbiti milijunske iznose s Maksimirske 128.

Aktualni slovenski izbornik još je u četvrtak obavijestio savez kako su ga iz Dinama kontaktirali te se Mijatović nadao kako će Kek odbiti zov milijuna zagrebačkog klupa. Što ste željeli, to ste i dobili.

Bilo je par sastanaka obju strana, ali konačna odluka je ipak pala da će ostati na klupu Slovenije.Matjaž Kek po drugi put je preuzeo reprezentaciju i to u studenom 2018. godine. Trenutačni ugovor mu vrijedi do kraja kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine.

Preuzeo je kormilo Slovenije nakon izuzetne uspješne epizode u Rijeci. Proveo je pet godina na Rujevici te je 2017. godine osvojio dvostruku krunu. Tijekom trenerske karijere vodio je Maribor i Al Ittihad, a prvi put je vodio reprezentaciju Slovenije od 2007. godine do 2011.

Momčad Dinama do kraja sezone vodit će sportski direktor Zoran Mamić, ali sada se postavlja pitanje tko će biti spreman sjesti na užarenu klupu nakon odlaska Bjelice i Jovičevića.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI