NIMALO LIJEPE SCENE IZ MILANA: Hrvatskog reprezentativca s terena iznijeli na nosilima

Foto: GuliverImage/Alberto Gandolfo/LaPresse via AP

Završetak klupske sezone donio je ružne scene iz Milana, s legendarnog San Sira. U utakmici u kojoj je zabio jedan od tri gola za Inter u uvjerljivoj pobjedi nad Sampdorijom, Ivan Perišić morao je biti iznesen s terena zbog pretrpljene ozljede lista noge, zbog koje je svoj nastup završio prijevremeno, u 59. minuti, piše portal Dnevno.

Poslije ružnih prizora Perišića na nosilima, uz pljesak s tribina dok su ga nosili, hrvatski reprezentativac uspio je ustati i potom je šepajući otišao prema klupi, što je zasjenilo utakmicu milanske momčadi na kraju ovosezonskog puta u prvenstvu.

Inter je protiv Sampdorije slavio s 3:0, no naslov prvaka pripao je Milanu koji je bio uvjerljiv u gostujućem ogledu sa Sassoulom, a nakon susreta na San Siru, ostala su pitanja o težini ozljede hrvatskog reprezentativca.

Scene Perišićevog iznošenja s terena na nosilima zabrinule su hrvatske ljubitelje nogometa, a dakako, brine i izbornik Zlatko Dalić s obzirom na to da su pred vratima utakmice europske Lige nacija, s gustim rasporedom u lipnju.

Hrvatska će na okupu biti uskoro, a poslije neugodne vijesti iz Milana, čekaju se dodatne informacije o težini ozljede.



Prizori s terena u Milanu pokvarile su Perišiću završetak klupske sezone u kojoj je pokazao jako puno u dresu s Intera, a sa suigračima je nedavno slavio i trofej odlaskom do kraja u Kupu Italije. Za kraj, bio je strijelac u pobjedi nad Sampdorijom, no potom je sve zasjenio trenutak poslije kojeg će se čekati nove informacije o ozljedi, nakon što bude obavljen pregled koji čeka 33-godišnjeg Vatrenog.

Hrvatska će na okupu biti za tjedan dana, 30. svibnja, a potom, prvi izazov u novom izdanju europske Lige nacija bit će susret s Austrijom 3. lipnja u Gradskom vrtu u Osijeku. Hrvatska će u lipanjskom gustom rasporedu utakmica dvaput igrati protiv Francuske, prvo 6. lipnja na Poljudu, zatim i 13. lipnja na Stade de Franceu, a između toga, bit će tu i gostujući susret s Danskom, 10. lipnja u Kopenhagenu.

Ostaje da vidimo hoće li se Perišić oporaviti dovoljno brzo za četiri utakmice koje u kratkom razdoblju čekaju Vatrene.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI