Niko Kovač zasjesti će na klupu najtrofejnijeg kluba: Ovo se ne odbija

Goran Stanzl/PIXSELL

Niko Kovač zasjesti će na klupu najtrofejnijeg kluba, Bayerna koji je danas potvrdio kako je dogovorio trogodišnju suradnju s aktualnim trenerom Eintrachta iz Frankfurta.

“Prije tjedan dana rekao sam da nisam u kontaktu s Bayernom. To se promijenilo jučer”, objasnio je Kovač na konferenciji za novinare na kojoj je bio s Eintrachtovim sportskim direktorom Fredijem Bobicem, a prenosi HRT.

“Nazvali su me i dali mi ponudu. Ne dobiva se puno takvih ponuda u životu. Prihvatio sam je te sam obavijestio Fredija Bobica i Brunu Hübnera. Jutros sam to rekao i igračima”, nastavio je Kovač pa umirio navijače frankfurtskog kluba.

“Ova odluka neće utjecati na nastavak sezone. Radit ćemo puno kao i dosad. Moramo dati sve od sebe u preostalim utakmicama. Sutra igramo kod Bayer Leverkusena. Želimo odigrati dobru utakmicu i pokazati snagu na terenu. Moji momci u subotu nastavljaju ispunjavati svoje ciljeve, koji će ih odvesti u Europu”, istaknuo je Kovač koji je ove sezone ostvario veliki iskorak s Eintrachtom, trenutačno je peti na ljestvici i bori se za plasman u Ligu prvaka, a usto je stigao i do polufinala Kupa.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI