NIJE IM BAŠ BILO PO VOLJI: Gledatelji poludjeli na Hrgovića! Pa ovo je teška lakrdija i sramota za boks, bilo je I ironičnih komentara!

Hrvatski boksač Filip Hrgović je do svoje 13.pobjede u profesionalnoj boksačkoj karijeri. Na Matchroomovu eventu u Klagenfurtu pobijedio Crnogorca Marka Radonjića prekidom nakon treće runde.

Hrgović je očekivano bio izrazito dominantan pa je tako njegov protivnik četiri puta završio na koljenima pa je sudac na početku četvrte runde prekinuo mučenje Radonjića i ovaj jednosmjerni meč u svakom pogledu.

Hrvatski boksač, 27. na BoxRecovoj listi, žali se da nitko ne želi prihvatiti borbu s njim pa onda u ring dovodi borce jako upitne kvalitete.

Hrvatski boksač, 27. na BoxRecovoj listi, žali se da nitko ne želi prihvatiti borbu s njim pa onda u ring dovodi borce jako upitne kvalitete.  Radonjić je da vas podsjetimo  u ovaj meč ušao kao 231. boksač svijeta.

“Kakva lakrdija, Crnogorac je jedva disao još za vrijeme himne”, “Što je sljedeće? Borba s Jožom Manolićem?”, “Hrgoviću, je li te sramota koga tučeš?”, “Ovakvi mečevi su najveća moguća sramota za boks”, “Vidjelo se i da je Hrgoviću neugodno boriti se s ovim tipom”, komentari su razočaranih gledatelja nkon viđenog u sinoćnjem meču.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI