Ni Zoran Mamić, ni Romeo Jozak: Iz Dinama odgovorili tko će u nastavku voditi momčad

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Nagađalo se kako je utakmica Slaven Belupa i Dinama posljednja za Peteva ako ne uzme sva tri boda, a već su se pronašli i potencijalni kandidati za nasljednika.

Nakon debakla Dinama protiv Hajduka na Maksimiru, pokrenula se priča o mogućoj smjeni bugarskog trenera Ivajla Peteva. Činjenica jest da Dinamo i dalje ne igra dobro, odnosno, da nije uspostavljen neki kvalitetniji i organiziraniji sustav te da se Modri uglavnom provlača na kvalitetu individualaca, baš ova utakmica s Hajdukom u kojoj je jednako tako neposložena momčad španjolskog stratega Carrilla s lakoćom uspjela svladati aktualnog prvaka Hrvatske.

Nagađalo se kako je utakmica Slaven Belupa i Dinama posljednja za Peteva ako ne uzme sva tri boda, a već su se pronašli i potencijalni kandidati za nasljednika. Prvo ime koje se počelo spominjati je ono Romea Jozaka, sportskog direktora Dinama, a drugi nasljednik o kojem se govorilo je Zoran Mamić.

Ipak, iz kluba su donijeli odluku kako će čvrsto stajati iza bugarskog stratega bez obzira na ishod u utakmici sa Slavenom, to jest da Bugarin ima bezrezervnu podršku. Dakle, Petev ostaje trener…

“Izvršni odbor GNK Dinamo zasjedao je u ponedjeljak, 24. travnja na redovnoj sjednici na kojoj je dao bezrezervnu podršku glavnom treneru Ivajlu Petevu i njegovu stručnom stožeru, kao i igračima prve momčadi”, poručili su iz Dinama.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI