NEVJEROJATNO TEŽAK DEBAKL! To uopće ne djeluje kao spektakl: Pa kako se uopće ovo moglo Hrgoviću dogoditi?

Naš najbolji profesionalni boksač i Hrvat s najboljim rejtingom u svijetu boksa, Filip Hrgović, trebao bi odraditi koji je najavljivan kao ‘veliki okršaj’. Hrgović se trebao boriti 28. kolovoza, no borba će se održati 10. rujna.

Hrgović je odradio pripreme u Miamiju, Floridi i sljedeći meč trebao je biti protiv poznatijih i uglednijih boraca. Iako iz njegovog stožera najavljuju okršaj top teškaša, njegov protivnik ne djeluje kao svjetski vrh boksa.

Riječ je o Marku Radonjiću iz Cetinja, 31-godišnjem borcu nadimka Crnogorski čekić. U karijeri je odradio 22 borbe i u svakoj je slavio nokautom. No, to je samo jedna strana medalje.

Upitan rekord

Borba će se održati u austrijskom Klagenfurtu, a dojam je kako Radonjić ipak spada u dvije klase slabije borce od našeg Hrgovića. Upisao je 22 pobjede, 22 nokauta, ali protiv upitnih boraca. S nekima se borio u više navrata pa je tako u četiri navrata slavio protiv Harisa Radmilovića, tri puta protiv Samira Barakovića te dva puta protiv Fadila Pašalića. Njegovi protivnici redom su bili s prostora bivše države te će mu Hrgović biti UVJERLJIVO najozbiljniji i najteži protivnik.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI