NESTAO BIVŠI IGRAČ HAJDUKA! Jošku Hajderu od 31. srpnja gubi se svaki trag

Joško Hajder/Nacionalna evidencija nestalih osoba

Joško Hajder, umirovljeni nogometaš, koji je karijeru započeo u mlađim dobnim kategorijama Hajduka, nestao je 31. srpnja u Zagrebu, objavila je Nacionalna evidencija nestalih osoba.

Taj 28-godišnji mladić za Hajduk je odigrao jednu utakmicu u krugu prve momčadi. Bio je 46 minuta na terenu. Utakmica se odigrala u svibnju 2012., a tada je Hajduk na Poljudu porazio Lokomotivu.

Nakon toga, Joško Hajder je u prvoligaškim vodama igrao i za Istru 1961, sa šest utakmica u drugom dijelu sezone 2013./14., a bio je u akciji i za RNK Split, Imotski, Primorac 1929 iz Stobreča, Solin i Omiš. U dresu Omišana zabilježeni su njegovi posljednji nastupi u karijeri, nakon što je tamo došao u kolovozu prije šest godina.

Uz objavu da se za njime traga, tu su i informacije koje za sada ima policija. Hajder se udaljio sa svojeg boravišta u Zagrebu još 31. srpnja, kada je bio na adresi na Trgu Milovana Zoričića na zagrebačkim Ravnicama.

Objavljeni su i podaci o njegovu sadašnjem izgledu. Visok je oko 175 centimetara i vitkog je stasa. Ne zna se kakvu je odjeću nosio dok je nestao.



Za sve informacije o nestalom 28-godišnjaku, ako ga netko primijeti ili nešto zna o njegovu kretanju, policija je zatražila pomoć uz poziv na broj 192 ili putem e-maila, na adresu [email protected]. Za pomoć u identifikaciji Joška Hajdera, na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba objavljena je i njegova fotografija.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI