Misteriozna smrt splitskog huligana: Iz jurećeg automobila izbačen nasred ceste?!

screenshot

U izvještaju policije stoji kako je 27-godišnji Ante Firić (27) u utorak oko 5.20 pokušao pretrčati autocestu A3 između Ivanić Grada i Zagreba i da je pritom na njega naletio vozač (58) Hyundaija zagrebačkih registracija koji je išao u smjeru Zagreba. Potom je na nesretnog  Firića naletio Citroen C5 slovenskih registracija koji je vozio muškarac (31).

Nakon što je pregazio Firića vozač je naletio na stupić Hrvatskih autocesta, sletio s ceste te se prevrnuo na krov. U prevrtanju vozila u Citroenu je lakše ozlijeđen putnik. Nakon dva automobila, Firića je udarila i vozačica (37) Opel Corse kutinskih registracija. Od siline udaraca Firić je na mjestu preminuo.

Međutim, pravo je pitanje što je uopće Firić radio na autocesti i to na vrlo opasnom dijelu?

Ono što je vrlo zanimljivo i štoviše sumnjivo, nesreća se dogodila baš na 58. kilometru autoceste, dijelu autoceste na kojem nema niti kamera, niti kuća niti benzinski niti odmorišta. Mjesto nesreće okružuju polja kukuruza, a u blizini je i šuma.

Prema tvrdnjama 24sata, koji se pozivaju na izvore iz policije, dio njih nije zainteresirano za daljnju istragu jer ovo smatraju nesrećom, dok drugi dovode u pitanje nesreću i tvrde da je namještena.



Nagađa se kako su ga možda izbacili iz automobila, odnosno, možda su mu onemogućili kretanje te ga ostavili u tamnoj odjeći, prethodno prateći slab promet na autocesti kako bi se uvjerili da će se kroz neko vrijeme ipak pojaviti neka vozila. Policija navodno sumnja na više osoba koji bi željeli Firićevu smrt.

Podsjećamo, Ante Firić je u javnost dospio prošle zime kada je sudjelovao u masovnim neredima u Beogradu na utakmici Crvene zvezde i Partizana. Firić i još nekoliko Hrvata je predvodio tučnjavu, a kasnije su uhićeni, pretučeni i osuđeni na pola godine zatvora, koji su odlsužili u Beogradu, da bi na kraju bili deportirani u Hrvatsku sa zabranom ulaska u Srbiju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI