NENAD BJELICA UOČI CITYJA: ‘Vjerovali vi meni ili ne, razmišljamo samo o pobjedi!’

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Dinamov trener Nenad Bjelica na press konferenciji 24 sata prije utakmice Lige prvaka protiv Manchester Cityja je istaknuo kako će to biti njegova utakmica karijere, priznavši kako nije vodio važniji ogled. Dodao je kako će njegova momčad ići na pobjedu.

“Moramo ići na tri boda bez ikakvih kalkulacija,” kazao je.

“Sutra je utakmica u kojoj nas zanima jedino pobjeda. Pred svojim navijačima i punim stadionom bit će lakše igrati ofenzivni nogomet. Igrat ćemo protiv jedne od najboljih ekipa na svijetu, ali bez obzira na to istrčat ćemo po pobjedu,” dodao je.

Modri će Građane dočekati bez stopera Dine Perića i Kevinea Theophilea-Catherinea, a ozlijeđen je Marin Leovac. Stojanović će tako zaigrati desno, Dilaver i Ademi bi trebali biti stoperi, a lijevi bok će zauzeti Moubandje.

“Dilaver je dobio temperaturu, pa ćemo vidjeti hoće li danas trenirati, ali vjerujem kako će biti spreman za utakmicu.”



Na pitanje jesu li šokantne utakmice protiv Šahtara i poraz od Atalante ostavile traga na momčadi, Bjelica je istaknuo kako su njegovi igrači sve zaboravili.

“Sve smo zaboravili, o tome više nitko ne vodi računa. Maksimalno smo fokusirani. Vidjet ćemo koliko će nam oni dozvoliti. No, vraćanje u prošlost nas ne zanima.”

Uvjeren je kako će engleski prvak u srijedu istrčati u vrlo jakom sastavu premda je osigurao prvo mjesto u skupini.

“Nema mogućnosti promijeniti listu prijavljenih igrača. Tako da oni će igrati s najboljim igračima. Očekujem osam, devet top igrača i možda dva, tri mlađa. Siguran sam da će biti jaki na terenu, a mi očekujem jaki Dinamo.”

Osvrnuo se i na nešto slabije igra Građana u nacionalnom prvenstvu.

“City je u prvenstvu imao određene probleme, imao je i dosta ozljeda i ubitačan ritam. Engleska liga je puno konkretnija i tamo je teško osvojiti bodove u svakoj utakmici i u tome vidom razloge njihovih slabijih igara u prvenstvu”, zaključio je strateg hrvatskog prvaka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI