NENAD BJELICA OVO NE PAMTI: Suspendiran je na dugo vremena, a mora posegnuti i u džep

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 22. kola HT Prve lige. Sva trojica isključenih igrača zbog dvije opomene, Stanko Jurić (Hajduk), Petar Stojanović i Emir Dilaver (Dinamo) kažnjeni su s po jednom utakmicom zabrane igranja te novčanim kaznama: Jurić i Stojanović moraju platiti po 3000 kuna, a Dilaver (recidiv) iznos od 4000 kuna.

Emir Dilaver kažnjen je dodatnom novčanom kaznom u iznosu od 5000 kuna zbog objavljenih neprimjerenih izjava o suđenju utakmice Osijek-Dinamo (povreda Kodeksa – čl. 84. DP HNS), a po prijavi Povjerenika za natjecanje.

Trener Dinama Nenad Bjelica koji je isključen s klupe u sudačkoj nadoknadi vremena utakmice Osijek-Dinamo zbog psovanja sudaca kažnjen je zabranom obavljanja funkcije na utakmicama u trajanju od mjesec dana te novčanom kaznom od 2000 kuna (čl. 53. b. DP HNS). . To znači da Bjelica neće voditi Dinamo na domaćim utakmicama protiv Intera, Rijeke i Istre 1961 te na gostovanjima protiv Hajduka i Varaždina. Dinamo će u tom razdoblju voditi njegovi pomoćnici Nino Bule i Rene Poms.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI