NENAD BJELICA NAS CITIRAO PA ODLETIO NA UTAKMICU ŽIVOTA: ‘Trebat će nam puno srca i sreće. Ne pobjeđuje samo novac, treba i nešto više od toga

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

U zagrebačkoj su zračnoj luci predstavnici medija ispratili Dinamo. Najtraženiji je bio Nenad Bjelica koji je spremno odgovarao na pitanja novinara.

– Trebat će nam puno srca i sreće. Pokušat ćemo iskoristiti šanse. Ne pobjeđuje samo novac, jer bi tada neki klubovi svake godine uzimali Ligu prvaka. Treba i nešto više od toga – rekao je Bjelica i dodao:

– Putuju 22 igrača i svi su spremni za igru. Svi su u optimalnom stanju, kako sad stvari stoje svi će moći igrati. Puno važnosti dajete taktici, a najvažnije je veliko srce – objasnio je Bjelica.

Ipak, Bjelica je na kraju otkrio što je detektirao u pripremi. Za razliku od Guardiole, koji je otkrio kako ga uvijek zanimaju samo najbolja izdanja i najjače strane suparničkih momčad, Dinamov trener tražio je slabe točke Cityja:

– Morao sam ići 50 utakmica unazad da nešto nađem, haha. U ofenzivi su perfektni, u defenzivi imaju malih problema, jer su im dva stopera izvan stroja pa ćemo tu nešto probati. Analizirali smo ih i pokušat ćemo ih iznenaditi. Ne bih otkrivao planove, a pričati o nekim lošim stranama je nonsens – zaključio je Bjelica, a prenio 24sata.



Ističemo i kako u Manchester putuju Hajrović i Gojak koji su nedavno bili izostavljeni iz posljednje dvije utakmice, što se protumačilo kao kazna za lošiji pristup u porazu od Varaždina koji je uslijedio odmah nakon Atalante.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI