Nenad Bjelica: ‘Bila bi mi velika čast sjesti na klupu reprezentacije’

Foto: Jakov Prkic / CROPIX

Trener Modrih Nenad Bjelica radi s Dinamo odličan posao. Prošle sezone ostvarili su nevjerojatan uspjeh gdje su Modri nakon pola stoljeća osigurali proljeće u Europi u sklopu Europske Lige.
 
Ove sezone igrali su u Ligi prvaka u skupini s Atalantom, Šahtarom i Manchester Cityjem. Iako je Dinamo fantastično otvorio grupu domaćom pobjedom protiv Atalante s visokih 4-0, Modri su svoju europsku priču završili na posljednjem mjestu skupine s pet osvojenih bodova.
 
Na zimskom prijelaznom roku najbolji igrač Dinama u to vrijeme, Dani Olmo prodan je njemačkom RB Leipzigu pa se tako proljeće iskorištava za popunjavanje kadra za ponovni napad na Ligu prvaka.
 
Bjelica je bio pitan da li prihvatio mjesto izbornika hrvatske reprezentacije nakon odlaska Zlatka Dalića koji je to nagovijestio nakon Europskog prvenstva:
 
“Bavim se trenerskim poslom 13 godina. Kome ne bi bila želja biti izbornik reprezentacija pogotovo Hrvatske. Zlatko Dalić je nagovijestio svoj odlazak nakon Europskog prvenstva. Bila bi velika čast no vrijeme će pokazati. Sretan sam u Dinamu i još imam godinu i pol dana ugovora”, rekao je Bjelica.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI