Nećete vjerovati što je Milošević rekao o ikoni Vatrenih

YouTube

Aktualni trener Partizana, bivši igrač brojnih europskih velikana, poput Parme, Zaragoze, Aston Ville i nekada ikona reprezentacije Jugoslavije, Savo Milošević, odabrao je najboljih 11 igrača s kojima je igrao u karijeri.

U jednom je trenutku dijelio svlačionicu s legendarnim stoperom hrvatske reprezentacije, Stjepanom Tomasom. Obojica su tada igrala za ruski Rubin

“Stjepan je iz Hrvatske, odnosno rodom iz Hercegovine. Fenomenalan dečko, odigrao je odlično tu šampionsku sezonu. Da ga nije bilo teže bih se snašao u Rusiji. Bio mi je 24 sata dnevno na raspolaganju, u svakom pogledu i na svaki mogući način”, izjavio je Milošević za Mondo.

Prisjetio se i povijesne utakmice Hrvatske i Jugoslavije na Maksimiru 9. listopada 1999. godine u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, koja je završila 2:2.

“To je najteža utakmica u mom životu. I to mogu ilustrirati na sto načina. Batica (Mirković) je isključen i mi u poluvremenu sjedimo u svlačionici, a mene je pratio glas da imam previše dodira s loptom za jednog napadača… To sam i radio u drugom poluvremenu… što sam više mogao. Fizički izuzetno zahtjevna utakmica… s dosta trke, agresivnosti, duela, udaraca”, rekao je Milošević.



Pa otkrio što mu je rekao španjolski sudac Jose Maria Garcia Aranda nakon te utakmice.

“Bio je glavni sudac i malo smo popričali poslije utakmice ispred svlačionice. Samo mi je rekao kako je El Clasico je dječja liga u odnosu na to na ovo što je tada doživio”, rekao je Milošević.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI