Nećete vjerovati koji je slavni Srbin posjetio Zdravka u Međugorju

screenshot, yotutube

Bivši čelnik Dinama i bjegunac pred hrvatskim pravosuđem, Zdravko Mamić, kako vidimo, uživa u životu pod vedrim hercegovačkim nebom. U svojoj novoj domovini Mamić ima bolji status nego većina rock-zvijezda u svijetu.

Ljudi se fotografiraju s njim, zovu ga na razne događaje, priredbe gdje se zna susresti i s visokim političkim dužnosnicima, kao što je recimo srpski predsjednik Aleksandar Vučić. Tapšaju po ramenu, dapače, dive mu se, hvale ga, a on ih zauzvrat počasti nekim kontroverznim izjavama ili izmoli koju Zdravo Mariju.

Često dolazi glas iz Hercegovine kako se Mamić tu i tamo zna sastati s nekim velikim ‘facama’. Posjećuju ga prijatelji, rodbina, obitelj, poslovni partneri, a eto, posljednji u nizu bio je slavni vlasnik nogometnih klubova i uspješan srpski poduzetnik rodom iz Like, Milan Mandarić.

Mandarić, inače vlasnik slovenske Olimpija, posjetio je, kako pišu lokalni mediji, u petak u Međugorju svog velikog prijatelja Zdravka Mamića.

Susret dvojice prijatelja dogodio se u Villa Regina u Međugorju. Milan Mandarić došao je u Međugorje sa dvojicom svojih direktora iz Olimpije, Jovanovićem i Stamenkovićem, a ugodnim razgovorima nazočio je i Jure Vasilj, jedan od vlasnika Ville Regine.Navodno, kako pišu slovenski mediji, bilo je ponešto govora o poslovanju Olimpije… Možda su došli po savjet, a možda se priprema i neki posao za Mamića.

Hercegovina.in
Autor:

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI