NBA PREDSEZONA: Šarić i Hezonja debitirali za svoje nove klubove

screenshot

Noćas su se odigrale četiri utakmice NBA predsezone. Na parket su izašli i naši košarkaši Mario Hezonja i Dario Šarić. Hezonja je bio najbolji strijelac svoje momčadi, dok je Šarić odigrao jednu slabu utakmicu.

Portland je ugostio Denver Nuggetse te su upisali poraz 105-94. U sastavu Nuggetsa nije bio Nikole Jokića, ali i bez njega su bez problema odradili Portland. Mario Hezonja je debitirao u sastavu Portlanda te je bio najbolji strijelac svoje momčadi sa 12 poena, 6 skokova i 2 asistencije. Pratio ga je Collins sa 10 poena. U sastavu pobjednika Paul Millsap je zabio 14 poena, dok je Grant ubacio 13.

Oklahoma je na svom parketu porazila Dallas Maverickse sa 119-104. U sastavu Dallasa nije bio ni Dončića ni Porzingisa što bi objasnilo razloge ovoga poraza. Nova akvizicija Oklahome Shai Gilgeous Alexander predvodio je napad Thundera sa 24 poena i 4 skoka, a pomogao mu je i centar Steven Adams koji je ubacio 17 poena. Kod Dallasa Jackson i Kleber su svaki ubacili po 14 poena.

Phoenix Sunsi našeg Darija Šarića porazili su Minnesotu sa 111-106. Ključna je bila druga četvrtina koju je Phoenix dobio sa 10 poena razlike. Tu prednost su održavali do kraja. Čak 6 igrača je upisalo dvoznamenkasti učinak, a najbolji su bili De’Andre Ayton koji je upisao double – double učinak od 18 poena i 13 skokova, dok je Devin Booker upisao 15 poena. Dario Šarić upisao je mršava 4 poena i 7 skokova. Minnesotu je predvodio Karl Anthony Towns sa 19 poena i 10 skokova.

San Antonio nije uspio doći do pobjede ni u drugoj utakmici predsezone. Bolji je bio Miami Heat sa 107-89. Ključna je bila treća četvrtina gdje se Miami odvojio na nedostižnu prednost. Herro je ubacio 18, a Silva 16 za Miami, dok su San Antonio predvodili Rudy Gay i DeRozan, prvi sa 12, drugi sa 10 poena. Luka Šamanić nije dobio priliku na ovoj utakmici.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI