Navijači iznenadili komentarima o Biliću: Twitter je gorio zbog hrvatskog trenera

screenshot

Hrvatski strateg i bivši izbornik reprezentacije, Slaven Bilić, na dosta ružan način napustio je West Ham u studenom prošle godine. Postao je omražen kod većine navijača zbog toga što nikako nije mogao iščupati momčad iz duge krize, a ispraćen je uz uvrede i kritike, kao i svaki trener na Otoku.

Pokazalo se da niti njegov nasljednik David Moyes nije uspio probuditi momčad i da bi problem ipak mogao ležati negdje drugdje, a ne u vodstvu momčadi. No, Bilić je, za razliku od svojeg nasljednika Moyesa koji je često nazivan najgorim trenerom Premiershipa, još uvijek itekako popularna persona u Engleskoj.

Bilić je još kao menadžer West Hama u slobodno vrijeme pisao kolumne i često je gostovao na televizijama kao stručni komentator, a tu je praksu nastavio i nakon otkaza u West Hamu. Tako je Slaven gostovao na britanskom ITV-u u utorak navečer i to u ulozi stručnog analitičara za utakmicu Engleske i Italije na Wembleyju.

Slavenova pojava na televiziji izazvala je nostalgiju i more pozitivnih reakcija kod nekih navijača londonskog kluba. Moyesov katastrofalan skor od četiri poraza iz zadnjih pet utakmica natjerao je navijače West Hama da puste koju suzu za Bilićem.

Nedostaje mi Slaven sad kad ga gledam na TV-u. Sjećam se njegove prve utakmice kada je pobijedio Arsenal, sjećam se Oxforda i Ozila u njegovu džepu”, napisao je jedan navijačna Twitteru.



Drago mi je vidjeti Slavena”, “Nedostaje mi Bilić kao menadžer. Pokazivao je toliko strasti”, “Bilić je tako lijep čovjek i silno mi nedostaje”, “Srce me boli kada ga vidim”, samo su neki od komentara na društvenoj mreži.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI