NAVIJAČI BUDITE U NISKOM STARTU: HNS objavio kada i po kolikim cijenama možete na utakmicu Hrvatska- Rusija!

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatski nogometni savez (HNS) objavio je kako će internetska prodaja ulaznica za utakmicu posljednjeg kola kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru protiv Rusije započeti u ponedjeljak u 13 sati.

Odlučujuća utakmica za odlazak na SP igrat će se u nedjelju 14. studenoga u Splitu na stadionu Poljud s početkom u 15 sati.

Dva kola prije kraja kavlifikacija Rusija je vodeća sa 19 bodova, druga Hrvatska ima 17, a uoči međusobnog okršaja na Poljudu Rusija će ugostiti Cipar, dok će Hrvatska gostovati kod Malte.


Svi koji Vatrene žele podržati uživo sad znaju na čemu su po pitanju ulaznica i njihove cijene. Ulaznice će se putem HNS-ova portala za ulaznice prodavati po sljedećim cijenama:

zapad sredina 200 kuna, zapad 150 kuna, istok sredina 120 kuna, istok 100 kuna, sjever/jug 80 kuna.Na dan utakmice ulaznice će se prodavati po sljedećim cijenama:

zapad sredina 250 kuna, zapad 200 kuna, istok sredina 150 kuna, istok 120 kuna, sjever/jug 100 kuna.

Iz HNS-a naglašavaju kako sve osobe koje dolaze na stadion moraju imati EU digitalnu COVID potvrdu, odnosno da se neće priznavati potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, kao niti razni rezultati testova već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI