NAPADNUT HRVATSKI NOGOMETAŠ! Nezadovoljni navijači iskalili bijes na našem veznjaku

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Prema pisanju Kronen Zeitunga, talentirani hrvatski veznjak i član A repezentacije Luka Sučić napadnut je na benzinskoj postaji u Beču nakon susreta njegov Red Bull Salzburga i bečkog Rapida, objavio je portal Dnevno.

Sučić se s gostovanja vraćao u automobilu nakon doping testa: ‘S obzirom na to da to traje neko vrijeme, momčad je krenula autobusom natrag u Salzburg. Sučić je otišao privatnim automobilom s članom stožera. Izvan Beča njih dvojica zaustavila su se na benzinskoj postaji. Ondje je Sučić napadnut.’

‘Četiri navijača Rapida nisu se mogla nositi s porazom. Napali su Sučića, a odmah se umiješao i njegov suputnik. Navodno nisu ozlijeđeni u fizičkom napadu”, dodaje austrijski medij. Prema njihovim informacijama, intervenirala je i policija. “Čini se da je napad bio relativno blag. Ipak, mladi Hrvat sigurno je doživio šok. Podnesena je prijava. Nije poznato kakve posljedice prijete počiniteljima’ pišu austrijski mediji.

ORF navodi da su iz kluba i policije potvrdili da je došlo do incidneta, ali policija još nije utvrdila tko je počinitelj.

‘Bilo kakvi napadi, posebno na igrače ili službene osobe, ali naravno i druge, apsolutno se ne smiju tolerirati. Najoštrije ih osuđujemo. Nadamo se da će igrač i član stožera biti u redu. Žalimo zbog ovog incidenta.’ stoji u službenoj objavi bečkog Rapida.



Baš ovog vikenda Salzburg je pobjedio 1:0 Rapid, a jedini gol postigao je Sučić. ve je sezone za Salzburg u 43 nastupa postigao 11 golova i ostvario pet asistencija. Mnogi ga slijedeće godine vide u bratskom Leipzigu, a spominje se i Liverpool.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI