NAKON POZIVA DALIĆA OSTVARIO I TRANSFER KARIJERE! Hrvatski reprezentativac potpisao za portuglasku Benficu

Foto: Ronald Goršić/Cropix

Za mladog hrvatskog nogometaša ovi su dani posuti zvijezdama. Nakon što je ga je Zlatko Dalić po prvi puta pozvao u najbolju selekciju 24-godišnji napadač Petar Musa iduće će sezone igrati u portugalskom velikanu Benfici. Objavio je to sinoć službeno i klub, ugovor će biti potpisan na pet godina, odnosno do 2027.godine.

Financijski detalji nisu poznati, a u sljedećim danima klub će ga predstaviti. Inače Boavista ga je ranije kupila za 3.5 milijuna eura od praške Slavije, a sada ga je za pet milijuna eura prodala Benfici, javlja portugalski Mais Futebol.Musa je ove sezone zabio 11 pogodaka u portugalskoj ligi te upisao i tri asistencije. U Benfici bi Musa trebao zamijeniti Darwina Nuneza za kojeg postoji veliki interes  nakon sjajno odigrane sezone u kojoj je Benficu doveo do četvrfinala Lige prvaka.

Tako će nastaviti hrvatski igrački kontigent u Benfici kao sedmi Hrvat. Prije njega članovi lisabonskog kluba bili su Filip Krovinović, Branimir Kalaica, Mato Miloš, Tomislav Šokota, Tomislav Ivković i Mario Stanić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI