NAJUBOJITIJI IGRAČ DINAMOVOG PROTIVNIKA U LIGI PRVAKA: ‘Još jedan slomljeni san’

Taison

Dinamo i Šahtar, osim što su zajedno u skupini Lige prvaka, imaju još jednu zajedničku stvar.

Oba kluba uspjela su zadržati svojeg najboljeg igrača uoči početka Lige prvaka. Modrima je ostao Dani Olmo, a kod ukrajinskog prvaka 31-godišnji Brazilac Taison. Razočaran ostankom u Šahtaru, Taison je izrazio nezadovoljstvo putem društvenih mreža.

Čestitam što ste mi uništili san. Još jedan slomljeni san, napisao je na Instagramu utučeni nogometaš koji je trebao prijeći u talijanski Milan.

Uz Antu Rebića, Milan je htio pojačati ofenzivni dio momčadi, no nisu uspjeli postići dogovor s klubom iz Donjecka. Taisona je vrbovala i Roma, ali cijena od 30 milijuna eura za igrača bez iskustva u Ligama petica očito je bila previsoka. Sve ovo podsječa na priču o Dinamovom Olmu koji bi u novom ugovoru neslužbeno vrijedio 40 milijuna eura, ipak Olmo je 10 godina mlađi.

Šahtarov vlasnik Rinat Ahmetov poznat je kao čvrst pregovarač koji teško pušta svoje najbolje igrače. Ukrajinci su tijekom pregovora s Milanom već doveli zamjenu za Taisona, Evhena Konopljanku iz Schalkea, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li Taison uopće dalje igrati za Šahtar. Ako može Neymar pokraj Icardija, zašto ne bi mogao i on? Ili?



Facebook Comments

Loading...
DIJELI