NA RUBU PREKIDA: Rijeka napadala i promašivala Hajduk pri kraju do boda s 11 metara

nk rijeka.hr

Izvođenje penala potrajalo je četiri minute jer su navijači Rijeke bacali razne predmete na teren

U derbiju 3. kola Prve HNL Rijeka je u nedjelju na prepunoj Rujevici protiv Hajduka odigrala 1-1, no Riječani imaju za čime žaliti jer su propustili brojne prilike.

Rijeka je zasluženo povela u 62. minuti, a strijelac je bio Jakov Puljić. Tada se činilo da se brojne propuštene šanse neće osvetiti Rijeci, ali to se ipak dogodilo. U 83. minuti stoper Rijeke Župarić u kaznenom prostoru je oborio Saida i sudac Igor Pajač pokazao je na bijelu točku. Izvođenje penala potrajalo je četiri minute jer su navijači Rijeke bacali razne predmete na teren, ali Mijo Caktaš rutinski je realiziralo 11-erac i Hajduk je u 87. minuti poravnao na 1-1.

Nogometaši Osijeka zadržali su stopostotni učinak u Prvoj HNL nakon što su u nedjelju u Gradskom vrtu svladali Istru 1961 sa 3-0, a nigerijski napadač Ezekiel Henty opet se upisao u strijelce.
Osijek je poveo u 49. minuti pogotkom Hentyja, kojeg je odlično uposlio Kamenar. Henty je i u prethodna dva kola bio strijelac. Drugi gol za Osječane zabio je Haris Hajradinović u 73. minuti iz penala, a konačnih 3-0 postavio je Danijel Lončar u 80. minuti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI