NA PRAGU PREMIERSHIPA: Jedan od najmoćnijih trenera današnjice želi Ivana Perišića u svojoj momčadi

Facebook: Ivan Perišić (Official)

Perišićeve usluge potražuju najjači europski klubovi, poput PSG-a, Barcelone, Liverpoola, Tottenhama, Chelseaja...

Hrvatski nogometni reprezentativac, Ivan Perišić sjajno je startao u novoj godini, zabio je oba pogotka u pobjedu svojeg Intera na gostovanju kod Udinesea (2:1) u 19. kolu talijanske Serie A. Udine su povele preko Jankta, ali Perišić je odgovorio dvama golovima i time je doveo svoj klub na sedmu poziciju. Ove sezone Ivan je zabio šest golova u Serie A i četiri puta je asistirao, što je relativno dobro s obzirom na to da je Inter ove sezone u katastrofalnoj formi.

U tom klupskom sivilu Perišić je jedan od rijetkih koji se ističe i može se reći kako je nositelj momčadi. Jasno, njegove dobre partije ne prolaze nezapaženo pa se tako posljednjih dana piše da Perišićeve usluge potražuju najjači europski klubovi, poput PSG-a, Barcelone, Liverpoola, Tottenhama, Chelseaja, a baš se potonji klub najviše spominjao jer talijanski strateg na klupi londonskih plavih izuzetno cijeni Ivanov rad.

No, briljantna partija protiv Udinesea nagnala je još jednog trenerskog velikana da progovori dvije, tri riječi o Perišiću i pobudi maštu navijačima. Portugalski strateg Jose Mourinho kazao je, kako prenosi Calciomercato, da se divi Perišićevoj brzini, fleksibilnosti i ‘ubojitosti’ i kako bi u sljedećim danima mogao poslati Interu službenu ponudu. Mourinhu bi kvalitetan krilni napadač itekako dobro došao, ali pitanje je želi li ga Inter prodati s obzirom na to da je Perišić nogometaš koji nosi prevagu. Corriere dello Sport pak tvrdi da Perišić neće biti prodan i da će se na ljeto obnavljati ugovor.

S druge pak strane Manchester, odnosno Mourinho, raspolaže s velikim budžetom pa mu neće biti problem ispuniti zahtjeve Intera ma koliko oni bili visoki. Ako je ljetos mogao iskrcati 40 milijuna eura za braniča Erica Baillyja, koji nije baš oduševio, onda mu za Perišića neće biti problem dati 30-ak milijuna eura (možda i više), kolika je neslužbena procjena njegove vrijednosti.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI