MOURINHO NADMUDRIO JURIĆA: Pobjedom protiv Torina, Rimljani osigurali plasman u Europu

Foto: Guliver Images

U prvom susretu posljednjeg 38. kola talijanske Serie A nogometaši Rome su s uvjerljivih 3:0 pobijedili Torino u gostima. Tammy Abraham je postigao dva pogotka protiv kluba kojeg trenerski vodi hrvatski strateg Ivan Jurić. Drugi pogodak Abraham je zabio s bijele točke, a i treći pogodak Rimljana je pao iz jedanaesterca. Tada, u 78. minuti, točku na i ovog dvoboja je stavio Pellegrini.

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo je počeo utakmicu za Torino, a početkom nastavka na travnjaku je zamijenjen drugim Hrvatom u Torinu, Markom Pjacom. Roma se ovom pobjedom na ljestvici izjednačila s velikim gradskim rivalom Lazijom (po 63 boda) na petom mjestu, s tim da Lazio tek mora odraditi svoj dvoboj zadnjeg kola. Torino je deseti na ljestvici i u najgorem slučaju može skliznuti na 11. mjesto.

U subotu će utakmice posljednjeg kola odigrati Genoa – Bologna, Atalanta – Empoli, Fiorentina – Juventus i Lazio – Verona, dok se u nedjelju sastaju Spezia – Napoli, Inter – Sampdoria, Sassuolo – Milan, Salernitana – Udinese i Venezia – Cagliari. U nedjelju će se razriješiti i pitanje prvaka. Milan ima dva boda prednosti pred gradskim rivalom Interom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI