‘MODRIMA’ SE SMIJEŠI VELIKA ZARADA: Talentirani ‘dinamovac’ nije odigrao ni 20 utakmica, a već ga traži Barcelona!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo bi opet mogao inkasirati oveću svotu novca i to za igrača koji je odigrao desetak utakmica za prvu momčad i desetak za Dinamo 2.

Odlaskom Marka Pjace i Marka Roga prošlog ljeta, u izlogu najpoznatijeg rasadnika talenta hrvatskog nogometa, Dinama, ostala su mjesta koja valja popuniti. Jedno mjesto, ono najisturenije  i dalje pripada Anti Ćoriću, jedno vrijeme tu je bio Filip Benković, no kako mladi stoper ima dosta problema s ozljedama, za sada nije u prvom planu za prodaju, ipak čovjek nije igrao čitavo proljeće. Negdje po rubovima tog izloga motaju se Borna Sosa i Dominik Livaković, ali baš kronično nedostaje ona još jedna zvijezda koja bi stajala na frontu.

No, možda će već do kraja ove sezone netko ipak praviti društvo Ćoriću. Riječ je o Daniju Olmu, nekadašnjem omladincu Barcelone koji je famoznu katalonsku ‘La Masiju’ zamijenio Dinamom. Mladi Španjolac potpisao je sa 16 godina za Dinamo, a proteklih godina balansirao je između momčadi do 19 godina, Dinama 2 i prve momčadi. Na koncu ga je Petev odlučio gurnuti u vatru i mladom Olmu, kao i Dinamu, to bi se moglo vrlo brzo isplatiti.

Naime, mladić je potpisao novi ugovor do 2020. godine, ali je izjavio kako bi se volio vratiti u Barcelonu. To bi mu se uskoro moglo i ostvariti jer katalonski Sport piše kako je Barcelona zainteresirana za vraćanje 19-godišnjeg Olma u svoje redove. Ipak, Olmo ne bi odmah igrao s Messijem, Neymarom i društvom, već bi priliku tražio kroz Barcelonu B.

Bilo kako bilo, Dinamo bi opet mogao inkasirati oveću svotu novca i to za igrača koji je odigrao desetak utakmica za prvu momčad i desetak za Dinamo 2. Olmo trenutno vrijedi nešto manje od milijun eura, ali s ugovorom do 2020. godine i Mamićevim pregovaračkim vještinama vjerojatno bi se tražila znatno veća svota, možda i desetak puta veća…

Facebook Comments



Loading...
DIJELI