MODRIĆU NOVA ULOGA U REALU! ‘Nije mu se svidjela, no Hrvat je opet bio presudan’

screenshot

Luka Modrić u posljednje dvije Realove utakmice priliku je dobio posljednjih 20-ak minuta.

Protiv Barcelone tu mu je bilo dovoljno za gol kojim je potvrdio pobjedu 3:1, dok je njegovim ulaskom protiv Borussije Mönchengladbach krenuo povratak Kraljeva od 0:2 do 2:2.

Marca danas u tekstu pod naslovom ‘Modrićevih zlatnih 20 minuta’ ističe kako je trener Reala Zinedine Zidane u dvije posljednje utakmice praktički na teren poslao gotovo istih 11 (Lucas – Nacho jedina promjena), a koristio je prokušanu formulu s Luka.

“Nije mu se svidjela nova uloga, ali ponovno je Hrvat priskočio u pomoć i opet je bio presudan. Upravo nakon njegove lopte Ramos je spustio Casemiru za izjednačenje. Tih 20 zlatnih minuta koje je Modrić odigrao u posljednje dvije utakmice bile su ključne za Real. Hrvat se dobro snašao u toj novoj ulozi koju mu je namijenio Zidane”, piše Marca pa dodaje:

“Trener zna da mora dozirati ‘desetku’ i maksimalno ga iskoristiti, iako nema sumnje da Modrić želi vratiti mjesto u prvih 11. Luka želi novi ugovor u Realu i zato želi zablistati i biti što važniji u momčadi.”



“Trenutno igra na visokoj razini i premda je bio zamjena u zadnje dvije utakmice, njegova težina u momčadi je jasna, u obje utakmice bio je presudan”, zaključuje španjolski dnevnik.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI